Home Talk to Me Introductie nieuwe iPod Nano en Touch in Nederland

0 3095

De eerste Post na de vakantie om op gang te komen. Apple Nederland heeft vandaag tijdens een persconferentie de nieuwe iPod Nano en iPod Touch geïntroduceerd in Nederland.Is Steve okay?
Steve jobs heeft dinsdag een presentatie gegeven hij zei dat rumours van zijn death overdreven waren maar hij ziet er toch dun en uitgemergeld uit. Wat is er met hem aan de hand? Ik dacht dat de kanker over was? Hij had een paar nieuwe aankondigen.

Nieuwe iPod Nano en iPod Touch
De iPod Nano is het meest veranderd. De iPod Nano is nu motion gevoelig, heeft een mooie nieuwe vormgeving (lekker krom), er zijn nieuwe kleuren om uit te kiezen en met door met de Nano te schudden ga je naar het volgende nummer. De iPod Touch is nog dunner geworden, heeft een Apps Store integratie zoals de iPhone 2.0 dat ook heeft en is uitgebreid naar 8,16 of 32 gigabyte.

iTunes Genuis en de ‘oude iPod’
Ik moet de nieuwe iTunes 8 Genius functie nog eens zelf uitproberen. Als het goed is zet deze op een slimme manier de leukste muziek bij elkaar. Ik ben benieuwd! Last but not least is de oude vertrouwde iPod Classic nu verkrijgbaar met maar liefst 120 GB aan opslag wat volstaat voor 30.000 muzieknummers of 150 uur aan video!

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel