Home Uncategorized Polestar 2 is een prima concurrent voor de Tesla model3. Great looks,...

0 6349

 Polestar 2 is een prima concurrent voor de model3. Een uiterlijk wat velen zal aanspreken, een prima range van 400km, laden met 3 fase 11kw tot DC 150kw en een heerlijke luxe auto met top scherm en Google Home om tegen te kletsen. Gemaakt in China en prima qua kwaliteit. Is mijn volgende auto geen Tesla?

Voor de eerste keer 8 jaar na het uitkomen van Model S en 3 jaar na Model 3 een elektrische auto die zich kan meten met Tesla. 4.7s naar 100km/h ongeveer 01.s langzamer
Een aantrekkelijk uiterlijk.. Meer traditioneel dan Model3, zal veel mensen aanspreken.
Verder prachtig snel & duidelijk scherm met android als top userinterface.
De spraak interface is google home die 100x beter dan tesla is.
Laneassist  blijft aardig binnen de lijntjes blijven, niet vergelijkbaar met Tesla Autopilot maar bruikbaar hoewel je na 15s natuurlijk het stuur moest bewegen dat lukte mij niet.
Adaptive cruise controle stopt niet voor een stoplicht als je er met 40km op afrijdt en er al een auto stilstaat!! .. dat was schrikken maar gelukkig wel emergancy stop. Ook niet rijbaan verwisselen etc maar dat geeft niet.

Voor €60k heb je een prachtige auto en voor 10k meer heb je leer (€4k) en de sportieve versie (€6k) die echter niet sneller gaat,.
Wil je zelf een proefrit maken dan click hier de eerste 4000 zijn nu uitverkocht dus pas vanaf januari leverbaar als je nu aanschaft. De app is pas over een paar weken klaar en google navigatie geeft nog niet aan waar je onderweg kunt laden hoewel dat ook klaar moet zijn als de 1e in september hier aankomen.

De chinezen weten echt hoe je een elektrische auto moet maken.
Naast MG de SUV voor €30k is dit echt een aan te bevelen.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel