Home Uncategorized Ik ben uw one-stop-shop organisator & presentator van uw online en hybride...

0 10584

 Ik ben een one-stop-shop organisator en presentator van uw online en hybride evenementen.
Even aandacht voor mezelf! Na 15 maart werden circa 60 van mijn presentaties gecancelled en gingen geplande evenementen niet door. Ik heb in de tussentijd niet stilgezeten en organiseerde alleen al dit jaar ruim 50 online events, inclusief techniek, inhoud, presentatie en interactie met het publiek. Online evenementen kunnen erg boeiend zijn en trekken tot wel driemaal zoveel publiek tegen driemaal minder kosten!
Kijk naar deze introductievideo en doe mee met mijn (gratis) masterclass of stuur het naar mensen die dit kunnen gebruiken (wordt door mij gewaardeerd 🙂

  Wat komt er kijken bij een succesvol online evenement?

We hebben allemaal de overgang moeten meemaken naar thuis werken. Ook evenementen gingen 100% online en werden gebruikt wordt om personeel, klanten & stakeholders te informeren, inspireren en intens bij de organisatie te betrekken maar ook zaken die moesten gebeuren zoals aandeelhouders- of leden vergadering.
Na 50 van deze evenementen te hebben gedaan, een flink aantal met mijn collega Charles Groenhuijsen in de financiële-, mobiliteit-, overheid- en en geneeskunde- branche heb ik een aanpak ontwikkeld om een boeiend online evenement te organiseren.
Wat doe je Voor, tijdens en na het evenement?
Vòòr
 het evenement creëren we in samenspraak doel en inhoud. We zoeken de sprekers en erbij en begeleiden deze om de aandacht vast te houden & te interacteren met het publiek. Ontwerpen een professionele vormgeving & een boeiende uitnodiging, eventueel met video en social media, zenden deze uit en volgen op.
TIjdens het evenement zorgen we voor veel interactie met het publiek, nemen 5x meer vragen dan normaal, verdelen mensen in tracks en groepjes indien gewenst en koppelen veel terug. Het tempo houden we erin maar boeiende verhalen houden de aandacht vast. De publieks chat en vragen integreren we in het programma. Via polls, open vragen en stemmen blijft het tot het einde levendig.
Na het evenement analyseren we de feedback en kijkcijfers via de verschillende kanalen, organiseren de leads indien van toepassing en organiseren de follow up.

Ga je zelf evenementen organiseren? Of ken je mensen die dit doen?
Doe mee met mijn online masterclass of email of bel me op 0647180864

Ik had een leuk gesprek met Mirjan van de betaalvereniging over haar lessons learned bij het organiseren van de jaarvergadering.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel