Home Vincent's Column Tudou groter dan You Tube

0 2900

Mijn ICT column is overleden bij BNR nieuwsradio. 2 weken geleden was de laatste keer en ik had nog geen gelegenheid om het persoonlijk te vertellen.

BNR is een geweldige zender maar had toch maar 0.5% marktaandeel (radio1 8%) en de nieuwe Hoofdredacteur Paul van Gessel  (blog en reacties op http://blogs.fd.nl/nieuw/) gooide het roer om. Minder herhaling, meer verdieping, de beschrijving van het formaat staat hier http://tinyurl.com/35s6ov).  Stukken van de weekend programmering ((zoals in de ban van de week waar ik een gadget rubriek deed, ook overleden) worden nu door de week neergezet. De ICT colomn van mij en Herbert moesten wijken. Jammer maar helaas. Die was trouwens tijdens de hype van de interdepressie een keer de nek omgedraaid maar kwam weer terug in 2004.

Nu ben ik aan het bedenken hoe ik verder ga. Ik schrijf nog voor de gadget rubriek in de telegraaf en dat ga ik meer doen, ik heb een aanbod van een andere krant maar vind het medium radio en televisie veel te leuk. Mischien ga ik iets doen met ‘het gesprek’ een discussie met een paar gasten over al het technologische nieuws van die week of een eigen pod/vod cast eventueel met wat partners. Het geeft in ieder geval aanleiding om weer eens goed over alles na te denken en te vernieuwen.

Ik ga in ieder geval elke week iets rondsturen, niet direct een colom maar gewoon nieuws wat ik opmerkelijk vond of zoals vorige week Picnic07 wat ik heb bezocht en waar zeer interessante mensen waren.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel