Home Bedrijven en personen, Events Winnaar Constructieve Rebel Award samen met Eric Smit (FTM) en Prem!

Met trots mocht ik de Constructieve Rebel prijs van MaatschapWij in ontvangst nemen voor mijn enthousiaste en positieve bijdrage aan elektrisch rijden en zelfsturing! De award werd uitgereikt door Maurice de Hond. Verder waren er die avond interessante paneldiscussies over keuzes van de overheid, samenwerking en de veranderingen binnen het kabinet.

Eric Smit van Follow The Money kreeg hem onder andere voor het aanpakken van VVD-voorzitter Henry Keizer en Prem Radhakishun omdat hij altijd bereid is controversiële zaken aan de kaak te stellen.

Eric heeft met zijn website Follow the Money al een hoop teweeg gebracht in de samenleving en ik heb een hoop respect voor hem. Ik vond zijn stuk over Henry Keizer geweldig, maar ik vind dat Maarten Steinbuch onterecht werd aangepakt voor zijn enthousiasme over elektrisch rijden. Hoe zit dit precies?

Na het kritische en discutabele verslag van Eric over klimaatsubsidies van €19.000 per jaar, probeert hij nu de elektrische en zelfsturende Model X zelf!

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel