Home Online video, Events Verhaal achter spectaculair TheNextWeb 2017 en Pokémon Go!

0 4918

Op 18 en 19 mei kwamen tijdens TheNextWeb 2017 in Amsterdam in 2 dagen 20.000 nerds bij elkaar om zich volledig onder te dompelen in de toekomst van technologie. De meest uiteenlopende internationale sprekers van Skip Potter (CTO Nike) tot Hardwell (DJ/Producer) en een geweldige presentatie van Chris Skinner. De Westergasfabriek zag er prachtig uit! Ik interviewde TNW co-founder Patrick de Laive over hoe ze 13 jaar geleden gestart zijn met 200 bezoekers en wat hij van al die jaren heeft geleerd.

Google spinout Niantic CMO Mike Quigley over de Pokémon Go story en de inmiddels al 11 miljard afgelegde kilometers, waanzinnig! Hij was een van de geweldige sprekers op de conferentie!

De venue was mooi aangekleed en je kan contactloos betalen, wel een beetje lang in de rij gestaan! Mijn eerste indruk in tour deel 1!

De Exhibition Hall zat vol met kleine en grote startups die zichzelf van hun beste kant lieten zien. Onder andere Brand your Shoes, Virtual Tours of the City, IBM en een privacy zoekmachine uit Nederland!

In de Battle of the Startups toren moest iedereen heel kort en krachtig presenteren in een soort lichtgevende boxring. Het zag er waanzinnig uit, een hele originele manier van nieuwe bedrijven presenteren. Wie doet het het best?

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel