Welkom op VincentEverts.nl

Trendwatcher_heading-min

Scroll down for English BIO

DUTCH BIO

nl Vincent Everts heeft als ondernemer, vlogger en trendwatcher al meer dan 500.000 mensen geïnspireerd met presentaties, evenementen, videos en innovatie sessies. Hij is een graag geziene gast op radio, TV en in de media om te praten over de laatste digitale innovaties. Vincent staat bekend om zijn enorme hoeveelheid energie en enthousiasme, brede expertise en gevoel voor interactie.

Vincent Everts is door Management Team uitgeroepen als tiende van de Top 25 beste sprekers van Nederland en won de Constructieve Rebel Award voor zijn enthousiaste en positieve bijdrage aan elektrisch rijden en zelfsturing in Nederland.

“Van jongs af aan ben geïnteresseerd in nieuwe technologie, en de invloed van hiervan op ons leven. Ik ben een ware gadget fanaat, test deze op alle fronten en kijk graag naar de mogelijkheden die deze bieden in organisaties. Ik ben een man van vele interesses en probeer altijd van de laatste trends in technologieland op de hoogte te blijven.

Naast het geven van presentaties, moderenen van brainstorms en strategie sessies haal ik ook veel voldoening uit het ‘echte’ ondernemen, schrijven van columns, maken van videoreportages en het interviewen van mensen.”

Tijdlijn

Nadat Vincent van 1988-1993 als ondernemer in de Verenigde Staten het documentmanagementbedrijf Cyco Software startte was Everts van 1995 tot 1999 directeur van het beginnende Mediaplaza in Utrecht. Media Plaza had als missie om het demonstratiecentrum van internet te zijn waar ondernemers kennismaken met de mogelijkheden van internet zoals E-commerce.

mediaplaza1997

Everts was van 2001 tot 2004 voorzitter van de vereniging NGN (4000 netwerkprofessionals) en werkte met Roel Pieper aan projecten zoals het kilometerheffingsproject voor het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Ook heeft Vincent gewerkt voor bedrijven en instellingen waaronder KPNNOS en het Ministerie van Economische Zaken. Vincent had zijn eigen radioshow Digital Transformation bij New Business Radio en had een column bij BNR Nieuwsradio en De Telegraaf.

Vincent heeft een grote passie voor elektrisch rijden en zit in het bestuur van de Vereniging Elektrische Rijders.

Innovatie & Zelfsturing

De wereld verandert sneller dan ooit. De opkomst van AI, IOT, Blockchain, Cryptocurrency, VR, AR en de energietransitie hebben een enorme impact op de manier waarop organisaties, bedrijven, scholen en overheden te werk kunnen gaan. Ook heeft het een enorme invloed op de efficiëntie. We gaan naar zelfsturende auto’s, systemen en organisaties. Apparaten communiceren met elkaar en er is veel data beschikbaar voor iedere medewerker. Al deze thema’s komen bij Vincent aan bod en worden op een praktische manier gelinkt aan de werkelijkheid van nu.

Blockchain & Cryptocurrency

Sinds 2014 is Everts oprichter en organisator van het grootste blockchain congres in de Benelux: de Blockchain Innovation Conference met 400+ deelnemers van 100+ bedrijven en 50+ (inter)nationale sprekers. Hij wordt gezien als een expert in de crypto/blockchain community en tevens organisator van de Crypto Investment Summit en Dag van de Crypto. Vincent is erg gepassioneerd over de positieve invloeden die blockchain technologie kan hebben op de wereld op gebied van identiteit, overheden, supply chain, gezondheidszorg, (E-)commerce, fintech en mobiliteit.

trendwatcher_conferences

Rollen

Vincent Everts is veelzijdig en kan vele rollen innemen. Naast het geven van energieke presentaties op klein- en grootschalige congressen en evenementen, kan Vincent optreden als dagvoorzitter, video reporter, verslaggever en begeleidt hij innovatie- en brainstormsessies. Een TV-show voor jouw organisatie of een podcast op maat? Vincent gaat graag met je in gesprek!

Neem contact op via e-mail/facetime/hangout via vincent@everts.net of bel +31647180864!

Interactie

Tijdens presentaties, als dagvoorzitter en brainstormsessies maakt Vincent gebruik van interactie-tool Sqiffer. Hierdoor wordt iedereen gehoord en bij de sessie betrokken. Deelnemers kunnen live vragen stellen, stemmen, reageren en ideeën delen.

trendwacther_sqiffer

Presentatie bij Oracle World

ENGLISH BIO

uk Vincent Everts is a serial software entrepreneur and a trendwatcher who has inspired 500.000+ people with presentations and events. He regularly appears on radio, TV and in the media speaking about digital innovation. He is known for his limitless energy, pointed questions and deep knowledge.

Since 2014 Everts is the founder and organizer of the largest Blockchain Innovation Conference in the Benelux with 400+ attendees and 50+ speakers. He is a recognized expert in the crypto/blockchain community and also organizer of the conferences ‘Crypto Investment Summit’ and ‘Day of the Crypto’.

Besides Vincent’s interest in the innovation of electric selfdriving cars, he is very passionate about the positive changes blockchain could bring to the world in identity, government, supply chain, healthcare, (E-)commerce, fintech and mobility.

Introduction Keynote at Blockchain Innovation Conference 2018

VincentEverts

THEMES

Trendwatcher_themes-min

MEDIA

  • NEWSLETTER: Newsletter to 10.000+ managers and specialists in the digital field
  • SOCIAL MEDIA: 16.500+ followers on Twitter and Facebook with
  • VLOG: 6.300+ subscribers

 on Youtube
  • PRESS: Press coverage in (inter)national media

PICTURES

VINCENT EVERTS PROMO PICTURES

 

IN DE MEDIA

LATEST SLIDES