Home Trendwatcher

Scroll down for English BIO

Biografie

Vincent Everts heeft als ondernemer, vlogger en trendwatcher al minstens een half miljoen mensen geïnspireerd met presentaties, evenementen, video’s en innovatiesessies. Hij is een graag geziene gast op radio, TV en in de media om te praten over de laatste digitale innovaties. Vincent staat bekend om zijn enorme hoeveelheid energie en enthousiasme, brede expertise en gevoel voor interactie.

Vincent Everts is door Management Team uitgeroepen als tiende van de Top 25 beste sprekers van Nederland en won de Constructieve Rebel Award voor zijn enthousiaste en positieve bijdrage aan elektrisch rijden en zelfsturing in Nederland.

“Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in technologie en de invloed hiervan op ons leven. Ik ben een ware gadget fanaat, test deze op alle fronten en kijk graag naar hun toepassing binnen organisaties. Ik heb vele interesses en probeer altijd van de laatste technologische trends op de hoogte te blijven. Naast het geven van presentaties en moderenen van brainstorm- en strategiesessies haal ik ook veel voldoening uit het ‘echte’ ondernemen, schrijven van columns, maken van videoreportages en afnemen van interviews.”

Tijdlijn

1988-1993
Ondernemer in de VS (oprichting documentmanagementbedrijf Cyco Software).

1995-1999
Initiatiefnemer en directeur van Mediaplaza in Utrecht, een demonstratiecentrum waar ondernemers konden kennismaken met de mogelijkheden van internet, inclusief E-commerce.

2001-2004
Voorzitter van de Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN)  met 4.000 it-professionals.
Samenwerking met Roel Pieper aan diverse projecten, zoals het kilometerheffingsproject voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

2004-2020
Projecten voor bedrijven en instellingen, waaronder KPNNOS en het Ministerie van Economische Zaken.
Eigen radioshow Digital Transformation bij New Business Radio.
Columns bij BNR Nieuwsradio en De Telegraaf.
Bestuurslid van de Vereniging Elektrische Rijders.

2014-2020
Oprichter en organisator grootste blockchain congres in de Benelux: Blockchain Innovation Conference.

mediaplaza1997

Innovatie & Zelfsturing

De wereld verandert sneller dan ooit. De opkomst van AI, IOT, Blockchain, Cryptocurrency, VR, AR en de energietransitie hebben een enorme impact op de manier waarop organisaties, bedrijven, scholen en overheden te werk gaan. Ook hebben ze een enorme invloed op de efficiëntie. We gaan naar zelfsturende auto’s, systemen en organisaties. Apparaten communiceren met elkaar en er is veel data beschikbaar voor iedere medewerker. Al deze thema’s komen bij Vincent aan bod en worden op een praktische manier gelinkt aan de werkelijkheid van nu.

Blockchain & Cryptocurrency

Vincent Everts wordt gezien als een expert in de crypto/blockchain-community. Hij is erg gepassioneerd over de positieve invloeden die blockchain-technologie op de wereld kan hebben op het gebied van identiteit, overheden, supply chains, gezondheidszorg, (E-)commerce, fintech en mobiliteit.

Sinds 2014 organiseert Vincent het grootste blockchain-congres in de Benelux: de Blockchain Innovation Conference, met gemiddeld meer dan 400 deelnemers van ruim 100 bedrijven en minstens 50 (inter)nationale sprekers per keer.  Tevens is hij organisator van de Crypto Investment Summit en de Dag van de Crypto.

trendwatcher_conferences

Rollen

Vincent Everts is veelzijdig en kan vele rollen innemen. Naast het geven van energieke presentaties op klein- en grootschalige congressen en evenementen, kan hij optreden als dagvoorzitter, videoreporter, verslaggever en begeleidt hij innovatie- en brainstormsessies.
Een TV-show voor jouw organisatie of een podcast op maat? Vincent gaat graag met je in gesprek!

Interactie

Vincent maakt tijdens presentaties, als dagvoorzitter of bij brainstormsessies vavak  gebruik van interactie-tool Sqiffer. Hierdoor wordt iedereen gehoord en bij de sessie betrokken. Deelnemers kunnen live vragen stellen, stemmen, reageren en ideeën delen.

trendwacther_sqiffer

Presentatie bij Oracle World

English bio

Vincent Everts is a serial software entrepreneur and a trendwatcher, who has inspired 500.000+ people with presentations and events. He regularly appears on radio, TV and in the media speaking about digital innovation. He is known for his limitless energy, pointed questions and deep knowledge.

Since 2014 Everts is the founder and organizer of the largest Blockchain Innovation Conference in the Benelux with 400+ attendees and 50+ speakers. He is a recognized expert in the crypto/blockchain community and also organizer of the conferences ‘Crypto Investment Summit’ and ‘Day of the Crypto’.

Besides Vincent’s interest in the innovation of electric selfdriving cars, he is very passionate about the positive changes blockchain could bring to the world in identity, government, supply chain, healthcare, (E-)commerce, fintech and mobility.

Keynote at Blockchain Innovation Conference 2018

VincentEverts

Themes

Media

  • Newsletter: 10.000+ subscribers (managers and specialists in the digital field)
  • Social media: 16.500+ followers on Twitter and Facebook
  • Vlog: 6.300+ subscribers on Youtube
  • Press: Press coverage in (inter)national media

Pictures

VINCENT EVERTS PROMO PICTURES

 

IN DE MEDIA

Latest slides