Home Uncategorized Samsung Healthcare App: Van 100kg naar 87kg en veel gezonder!

0 3495

Na 25 jaar weinig aan sport gedaan te hebben ben ik eindelijk eens weer begonnen om op mijn eten te letten en meer te bewegen. Ik word namelijk ook ouder (ben nu bijna 60) en ik merk dat mensen in mijn omgeving op deze leeftijd allerlei vreselijke kwalen krijgen… Dit was een motivatie om goed op mijn eten te gaan letten en drie keer per week naar de sportschool te gaan. Dit heeft tot goede resultaten geleid die ik heel handig in de Samsung Healthcare App bijhoud en dit heeft mij enorm geholpen. Wat kun je er allemaal in bijhouden? Wat zijn de voordelen en gebreken? Ik laat zien hoe deze app werkt en hoe ik het gebruik! Volgende week laat ik de Apple Healthcare App zien!

– Vincent Everts, Nederlandse trendwatcher op het gebied van digitale innovatie | Meer over Vincent

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel