Home Talk to Me Ralph Cohen introduceert LiveCastr: direct video streamen naar Hyves, Facebook, Youtube vanaf...

0 3768


Ralph Cohen introduceert LiveCastr in Davos, direct mobiele video streamen naar Hyves, Facebook, Youtube from vincente on Vimeo.

Ralph Cohen heeft het aardig voor elkaar. In Davos waar alle machtigen der aarde bij elkaar komen introduceert hij een mobiele video dienst waarmee iedereen met een 3G telefoon live video op het internet kan uitzenden en de filmpjes direct kan doorsturen naar Hyves, Facebook en Youtube.

Concurrentie
Nu zijn er al een aantal van deze diensten zoals qik.com waar Robert Scoble gebruikt van maakt die ook Davos rondloop. Daar moet je echter een speciale Nokia voor hebben en een programma downloaden. Icemobile, het bedrijf van Ralph heeft het echter op 300 toestellen draaiend omdat ze het op basis van video bellen doen. Je kunt wel overal een lokaal nummer draaien.

Hij heeft inmiddels het verteld aan Bill Gates (not so impressed) en de jongens van Google (hoe doe je dat? Wat is de URL) en hij heeft afspraken met FaceBook.

Op livecastr.com staan de eerse video’s.

Veel pers
Het bericht van de introductie stond direct op Techcrunch Emerce. Een interview van vorige week op alle diensten van IceMobile en de 50 top klanten staat op Blip.tv.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel