Home Gadgets Live persconferentie lancering HP Touchsmart web printer

0 3175

Eerlijk gezegd ben ik niet vaak enthousiast over printers. Ze lijken allemaal op elkaar en zijn niet direct innoverend te noemen. Maar de HP Touchsmart web printer vind ik wel een bijzonder apparaat; eindelijk een innovatieve printer. Niet alleen omdat je geen PC meer nodig hebt om dingen te printen, maar vooral vanwege het iPhone-achtige scherm en interface en zelfs een online app store.

Volg via de widget straks live de persconferentie waar de innovatieve HP Touchsmart web printer officieel wordt gelanceerd op de Nederlandse markt. Tijdens de persconferentie kan je vragen stellen en je mening geven via Twitter (hashtag: #hptouch). In het kanaal staat verder mijn unboxing filmpje en andere informatie over de printer.

De printer wordt in Europa als eerste in Nederland geïntroduceerd. Bij de lancering zijn internationale apps zoals Disney, Weather.com beschikbaar maar zijn er ook al Nederlandse apps beschikbaar. Zo is er een app om nieuws van kranten en bijvoorbeeld nu.nl uit te printen en voor de kids is er kleurplaten.nl.

Binnenkort komen hier veel apps bij voor bijvoorbeeld kaartverkoop, 9292ov en nieuwe bladen en kranten. HP lanceert hiervoor een open ontwikkelingsplatform waarmee iedereen zijn eigen HP print app kan ontwikkelen.

Volgens mij is internet connectivity een trend die voor alle printers gaat gebeuren en HP loopt hiermee voorop. Die innovatie is niet goedkoop. Je betaald voor deze printer €399. Maar ik heb er samen met mijn familie nu 2 weken mee gewerkt en het is echt een bijzonder bijzonder ding. Eén waarschuwing: je gaat ook een hoop meer papier en inkt gebruiken!

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel