Home Gadgets Gadget van de week: BackBeat FIT bluetooth headset

0 5898
BackBeat FIT bluetooth headset

Deze week test ik de BackBeat FIT bluetooth headset van Plantronics met drie verschillende devices: Macbook, Blackberry en de iPhone. Het pairen blijkt een fluitje van een cent. Door de knop op je earphone in te drukken begint het pairing proces.

Meerdere devices tegelijk

Ik kan de headset tegelijk koppelen met mijn Macbook en Blackberry waardoor ik het geluid van mijn Macbook blijf horen totdat er iemand belt. Op dat moment neemt de Blackberry het over. Zelfs wanneer ik de iPhone er als derde device bij koppel blijft dit werken. Een beller krijgt altijd prioriteit!

Knoppen

De play en pause knop zit aan een kant van de headset. Aan de andere kant zit de knop om de telefoon mee op te nemen. Daarnaast zit er een microfoon ingebouwd van goede kwaliteit.

Maar het belangrijkste: de stereo geluidskwaliteit is dikke prima! En deze fancy rode headset past ook perfect bij mijn rode pak! Je hebt hem ook nog in andere kleuren zoals geel en blauw. Voor sporters is het belangrijk om te weten dat deze headset sweat-proof is en omgevingsgeluiden door laat. Een dikke voldoende voor deze gadget van de week. De prijs is €89,00.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel