Home Vincent's Column Digitale schoolborden, techniek gaat langzaam!

0 3358

In 1997 gingen we bij mediaplaza van start met allerlei innovaties die later groot bleken te worden, internet access zoals adsl, internet gadgets en internet diensten . Een aantal zijn me altijd bijgebleven. Het smartboard vond ik de meest fantastische manier om te presenteren maar wilde maar niet doorbreken. Tot dit jaar.

Even een paar andere korte dingen. De iphone is nu gratis gehacked met software only. Met de prijsverlaging betekent dit een leuk kerstgeschenk. op www.iphoneclub.nl kun je er alles over lezen.

Ik heb met een aantal anderen een webblog gestart over alles rondom internet video. Er gebeurt bijzonder veel op dat gebied. Kijk er eens na op www.zoomz.nl en neem een rss of email abbonement als het leuk voor je is.

En www.PCzapper.tv  heeft nu ook support voor www.123video.nl , deze nederlandse upload video site is ongelofelijk snel gegroeid en claimed miljoen video’s per dag. Volgens sommige video creators krijgen ze via deze website veel meer kijkers dan youtube.

Deze week wordt weer druk. Wil je me af en toe volgen? Kijk dan eens op www.twitter.com/vincente dan zie je met wie ik praat, bezoek, wat ik doe. De laatste facinatie van me met digitale communicatie.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel