Home online-video Crypto nieuws, Ripple waarschuwing, Top munten, Dag van de Crypto met AFM,...

0 9310

Eén van de meest gehypete cryptomunten van de afgelopen tijd is Ripple. Deze munt heeft inmiddels in totale market cap ($117 miljard) Ethereum van de tweede plaats gestoten. Maar wat is het nu eigenlijk? Waarom staat deze munt zo hoog? Er wordt veel over geschreven, zoals samenwerkingen met banken, wat niet waar is. Dus bij deze een waarschuwing! Een munt waar ik wél vertrouwen in heb is VEN (VeChain), een schaalbare blockchain van een top team en heb er vandaag 1.000 van gekocht. De crypto-economie moet professioneler en daarom willen we op de Dag van de Crypto bruggen slaan tussen crypto en de financiële wereld. We zijn erg blij dat o.a. Merel van Vroonhoven (bestuursvoorzitter AFM) samen met Conny Dorrestijn komt spreken! Ook Mark Zuckenburg gaat de stap naar crypto maken in 2018!

Verder de top 10 crypto munten voor 2018 van de net afgestudeerde Joël Happé,  mijn interview met Bitcoin Magazine over Dag van de Crypto en Bob die zijn 50 jaar oude Chevrolet aan het herbouwen is!

Tot slot zijn we bezig met een onderzoek naar Bitcoin exchanges. Het is steeds lastiger om aan Bitcoin te komen en soms duurt het weken voordat je ergens aangemeld bent of werkt het zelfs helemaal niet meer. Heb jij hier ervaringen mee? Laat het me weten in mail naar Vincent@Everts.net.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel