Home online-video Alle hoogtepunten en trends van 2017 vanuit NEW YORK: Blockchain, Crypto, Zelfsturing,...

0 4395

Vanuit het koude New York kijk ik terug op alle hoogtepunten van afgelopen jaar. Crypto en blockchain zijn dit jaar bij een groter publiek terecht gekomen en dat was te blijken bij de Blockchain Innovation Conference en Crypto Investment Summit waar topinvesteerder Marc van der Chijs absurde voorspellingen deed over de bitcoin koers. Ook heb ik jonge crypto-miljonairs als Joël Happé en Michael Eerhart geïnterviewd en het was leuk om te zien hoe zij zich ontwikkelde en o.a. aanschoven bij Pauw, Quote en Powned. In 2017 ben ik ook gestart met mijn Zelfsturing.it project over de maatschappij die steeds zelfsturender wordt. Op gebied van auto’s, maar ook vooral in organisaties en teams en de technologie gaat daarin meehelpen. Verder was het een wisselvallig jaar voor Tesla. Ik ruilde mijn Model X na een paar maanden om voor een nieuwe om de nieuwe autopilot te hebben maar nog geen enkele belofte daarover is waargemaakt. Wel heeft Elon Musk de Roadster en Semi Truck spectaculair aangekondigd en ben ik erg blij met mijn Model X zoals blijkt in mijn review na 40k km gereden te hebben. Bekijk mijn volledige jaaroverzicht en je bent weer helemaal bij!

Bekijk alle videos in de BEST OF 2017 afspeellijst: https://www.youtube.com/playlist?list=PLuAKKiN9BWc_NW9STPEzzBJ8FqRn-WB7u

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel