Home Bedrijven en personen Brenno de Winter over zijn nieuwe boek en het zelf uitgeven ervan

Brenno de Winter

Journalist en hacker Brenno de Winter heeft een echt leuk en spannend boek geschreven “De Rode Hack”. Het gaat over een heftige hack van het Europese betalingsverkeer. Het is als een snelle roman geschreven maar je leert veel over alle mogelijke beveiligingsfouten die op kunnen treden. Ik had het in een avond uit.

Hij beweert dat het een realistisch scenario is. Brenno is een geweldige journalist die software security en hacking op de kaart heeft gezet. Altijd als DigiD plat ligt of de OV Chipkaart is gehackt komt hij met hele duidelijke kritiek en aanbevelingen. Ook is hij zelf eens gehacked, bij de loodgieter. Een beginnersfout.

Interview over De Rode Hack

Ik interviewde hem allereerst over zijn boek.

Het zelf uitgeven van een boek

Ook besprek ik hem het publiceren van het boek wat hij zelf deed en waarmee ook heel veel mis ging. Allereerst bij het Centraal Boekhuis maar ook bij de book publisher die het boek bij zowel Bol.com, iBooks als Amazon kindle niet had aangemeld. De tegenslagen en stroperige industrie weerhouden hem er niet van om het de volgende keer weer in eigen beheer te doen.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel