Home Bedrijven en personen, Events Cloud Vision: waarom de cloud mij inspireert

Cloud Vision

Op 28 mei vindt in Apeldoorn het Cloud Vision evenement plaats met een keynote van mij over de innovatie acceleratie vanwege clouddiensten die nu overal opduiken. De afhankelijkheid van ICT wordt in het bedrijfsleven steeds groter en het bijhouden van alle ontwikkelingen steeds moeilijker. We gaan ervoor zorgen dat ICT niet meer alleen ondersteunend is maar dat het primair zit in het proces.

Ik doe dit aan de hand van voorbeelden in het onderwijs, zelfrijdende elektrische auto’s , e-commerce en gezondheidszorg en vraag me af of er nog wel toekomst is voor de desktop of dat we grotendeels gaan werken op onze tablet en smartphone.

Ik interviewde Pascal Verberkt over ontstaan ICT Partners en de achtergronden van CloudVision in mijn Tesla

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel