Home Bedrijven en personen, Events UPDATE: Rechtszaak Autopilot Mobiele telefoon, Jaguar I-PACE test, Tesla computer plat, Greenmine...

 This week we installed our unique Greenmine crypto container which is 95% efficient and uses the energy to grow tomatoes. I am partner in Greenmine and we are on a mission to make this the most sustainable mining operation. Take a look at the installation!

 And now Dutch: Zoals jullie wel weten zou de rechtszaak omtrent de bekeuring die ik heb gekregen voor het vasthouden van mijn mobiele telefoon tijdens het rijden met de autopilot volgende week plaatsvinden. Deze is verzet omdat de rechtbank meer tijd nodig heeft! Jullie hoeven donderdag dus NIET naar de rechtbank te komen! Ik had de pers geregeld en 100 mensen zouden komen kijken naar de rechtszaak. Ik praat met Axel Mille van Hello Law over wat er aan de hand is en wat er nu gaat gebeuren.

Ik heb uitgebreid de elektrische Jaguar I-PACE getest met racevrouw Rianne Bergman. Een prachtige auto, rijdt goed, maar de range van 300km valt tegen vergeleken met Tesla of Hyundai KONA. Ook is hij 1-fase en duurt laden op 11kWh palen dus wel érg lang!

Afgelopen week had ik mijn Tesla uitgeleend aan een groep mensen die ik de inloggegevens van mijn Tesla had gegeven om via de mobiele app mijn auto te kunnen gebruiken. Dit ging eerst fantastisch, totdat op zaterdag de computer van de Tesla plat was gegaan en niemand er meer in kon! Ik heb toen geprobeerd in te breken in mijn eigen Tesla en je kunt hier zien hoe dat is afgelopen…

Fake nieuws is tegenwoordig overal te vinden en het is een enorm probleem waar vele grote platformen (zoals Google & Facebook) tegen aan het vechten zijn. De Nederlandse startup Yabby denkt het op een andere manier beter te kunnen en wilt een heel leger, bestaande uit miljoenen vrijwillige lezers wereldwijd, inzetten in de strijd tegen fake nieuws. CEO Arjen Jongeling legt uit hoe.

Podcasts worden weer heel erg in, in Amerika, maar ook in Nederland. Voorloper is de BNR Nieuwsradio die nu al een kwart van haar luisteraars via podcasts bereikt. Een uniek interview met Annick van der Leeuw-Nijland van de BNR Nieuwsradio over het succes van de BNR podcasts.

Full update here!

– Vincent Everts, Nederlandse trendwatcher op het gebied van digitale innovatie | Meer over Vincent

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel