Home Bedrijven en personen, Events Tentoonstelling ‘Late Rembrandt’ is online voor iedereen te beleven

Late Rembrandt

Het Rijksmuseum presenteert voor het eerst (en waarschijnlijk voor het laatst) een geweldig overzicht van de late werken van onze allergrootste schilder, Rembrandt van Rijn. Je kunt online prachtige rondleidingen krijgen door Jort Kelder, André Kuipers, Sophie Hilbrand en Mart Visser.

Rembrandt de recalcitrante innovator

Rembrandt was een recalcitrante innovator in zijn tijd. Net zoals ik, hoop ik. Ik heb mijn Tesla daarom naar zijn selfie gewrapped. Helaas werd ik al een uur erna aangereden en heb ik nu flinke schade.

De collectie online

KPN is hoofdsponsor van het Rijksmuseum en maakt het mogelijk om de expositie online te ontdekken. Onder andere dus door je te laten rondleiden door bekende Nederlanders. Maar op de website vind je nog veel meer, waaronder een digitale galerij en digitale animaties die de werken tot leven brengen.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel