Home Uncategorized Rechtbankuitspraak Tesla Autopilotboete: GEEN GOED NIEUWS!

0 2288

Deze week deed de rechtbank uitspraak over de boete die ik ontving vanwege het vasthouden van mijn telefoon in de Tesla met actieve Autopilot. Voor de uitspraak gaf ik mijn commentaar op NOS Radio 1 (Vanaf 06:52:42 en hier). De uitspraak is negatief en ik heb verloren.. Waarom? Ik praat met mijn advocaat Tjalling van der Groot die mij vertelt wat de argumentatie van de rechtbank is. Wat vonden ze van het argument van de fysieke versus de juridische bestuurder? Hebben ze nog een signaal gegeven aan besturend Nederland dat de wetgever nu de wetgeving moet aanpassen? Ik vertel ook mijn plannen over wat ik hierna ga doen! Online barstte de discussie ook los op Twitter & Tweakers (in de comments)!

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel