Home Bedrijven en personen Presentatie politie 3.0 bij digitale opsporingsdagen

presentatie ging mis

Ik gaf een presentatie voor 500 digitale politieagenten die alles wilde weten over digitale transformaties.
Wat vonden ze ervan? Advies van @mauricedehond aan de politie + de deventer moordzaak update, Frank Smilda die een boek schreef over ‘Social Media, het nieuwe DNA’, Wie kent burgernet? 1.4 miljoen burgers die de politie helpen misdrijven op te lossen via slimme gelocaliseerde SMS’jes. Wat vind de oprichter Jan Kees van het gebruik momenteel? En waarom ging mijn presentatie helemaal mis (bijna) door een computercrash?
Een kijkje in de digitale misdaadbeschrijving.

Hoe was de presentatie van Vincent?

Mijn Slides

Waar hield ik het over? De Nationale Digitale opsporingsdagen

Maurice de hond: De deventer moordzaak gaat echt vallen. Wat zou ik de politie adviseren te doen?

Frank Smilda over Social Media, het nieuwe DNA”

Jan Kees de oprichter van Burgernet vind dat er veel meer gedaan moet worden aan HETERDAAD

En mijn Macbook crashte 20 minuten voordat de keynote startte. Hoe is de politie je beste vriend?

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel