Home Over Vincent Everts, Trendwatcher

Foto's trendwatcher activiteitenMijn passie is het geven van presentaties over de grote gevolgen van de nieuwe technologie in het bedrijfsleven en persoonlijk leven  – Vincent Everts

Vincent Everts is door Management Team uitgeroepen als tiende van de “Top 25 beste sprekers van Nederland”.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in nieuwe technologie, en de invloed van hiervan op ons leven. Ik ben een ware gadget fanaat, test deze op alle fronten en kijk graag naar de mogelijkheden die deze bieden in organisaties. Ik ben een man van vele interesses en probeer altijd van de laatste trends in technologieland op de hoogte te blijven.

Naast het geven van presentaties, moderenen van brainstorms en strategie sessies haal ik ook veel voldoening uit het ‘echte’ ondernemen, schrijven van columns, maken van videoreportages en het interviewen van mensen.

Je kunt me bereiken op email/facetime/hangout via vincent@everts.net of me bellen op 0647180864 skype vincente

Referenties

Linda Dekker- Federatie van Technologie De presentatie was uitgebreid, snel en had een leuke ondersteuning, met grappige en informatieve slides.

Huub Lamers – MCC Nederland Een zeer begeisterd gadget man!

Marjam van Dijk – RTV Oost Reclame Snelle dynamische presentatie. Het tempo in beeld en woord ligt hoog, maar past bij jou. Knap dat je veel losse feiten, cijfers, voorbeelden noemt en er toch een mooi rond verhaal van maakt. Erg leuk dat je voorbeelden hebt gebruikt van onze adverteerders voor de persoonlijke touch. Enthousiasme van jou werkt nog dagen door. Veel stof tot napraten met gasten op de avond zelf en in latere verkoopgesprekken. Je blijft hangen bij de mensen!

Paul Kruijf, Politie Rotterdam Prachtige presentatie, dynamisch gebracht, humor, hield de aandacht vast. Gaf een goed doorzicht van alle mogelijkheden. Hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen.

Marije Nelis oracle over presentatie Vincent Everts bij #oracleday

Wim Michiels en Chris evalueren Keynote Vincent Everts digitale opsporings dagen

Directeur Mirjam Sijmons  over Presentatie voor 200 ARBOned doktoren

 

Mijn Klanten

Meer Weten?

Kijk hier naar mijn CV/Linkedin profiel en zie wat ik allemaal heb gedaan.
Bekijk hier de fotoset van mijn trendwatcher-activiteiten.

Waar kan je mij vinden?

Face Book
You Tube
Flickr
Slideshare