Home Bedrijven en personen, Events Mijn Tesla Model X review na 40.000 km: the good, the bad...

Na in 6 maanden en bijna 40.000 kilometer in mijn Tesla Model X gereden te hebben vond ik het een mooi moment om eens een review te doen. Hij rijdt mega snel en comfortabel en de ruimte die je hebt is waanzinnig. Ook is het top dat hij de potentie heeft volledig autonomous te rijden. De zelfsturing functie werkt al redelijk goed op de snelweg, maar er is ook nog veel te winnen voor de functie. De Tesla navigatie laat ook nog aan de wensen over. Tesla is qua degelijke bouw nog geen vergelijk met Audi of BMW, maar hij is zo anders en het algemene gevoel wat je hebt als je Tesla rijdt vind ik zelf zoveel beter. Als je perfectie wil, ga dan voor een BMW, maar als je van innovatie houdt en iets nieuws wil is de Model X het helemaal. Met studenten Chris Sandriman en Quinten Kwok nam ik een leuke review op met te gekke drone beelden!

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel