Home Uncategorized Met EVreizen.nl naar China!

0 2166

 

EV reis naar China!
Elektrisch rijden is BOOMING in China! Electric Vehicles (EV’s), Low Speed Electric Vehicles (LSEV’s) en autonome voertuigen veranderen in een rap tempo hoe wordt gedacht over stadsmobiliteit. Daarnaast produceert China het grootste aantal batterijen en elektrische auto’s van de wereld (maar liefst 250.000 auto’s in december). Wat kunnen we hier in Nederland van leren? Om daar achter te komen organiseer ik samen met Ellen Hiep (bestuurslid Vereniging Elektrische Rijders) een EV reis naar China!

Shenzhen, Shijiazhuang & Beijing
We gaan naar Shenzhen, Shijiazhuang & Beijing. In Shenzhen volgen we een bootcamp van expert David Li (SZOIL) en bezoeken we ’s werelds grootste hardware markt voor onderdelen, de fabriek van BYD en het hoofdkantoor van Tencent (WeChat). In Shijiazhuang en Beijing gaan we de straat op. Hoe ziet zo’n stad van de toekomst eruit? Hoe is dat politiek geregeld? Unieke insights in hoe een land deze transitie regelt.

Wie, Wat, Wanneer
De reis is van 7-14 september. De reis is bedoeld voor o.a. iedereen werkzaam in mobiliteit, producenten, automotive, beleidsmakers en mensen van kennisinstituten. Kijk voor meer info, het volledige programma en kosten snel op de website! Er zijn 20 plaatsen en daarvan zijn al een aantal plekken weg. Ga je ook mee?

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel