Home Vincent's Column Jan Kees de Jager

0 6404

Al Lekker op vakantie? Als je een laptop met Wifi hebt dan zijn hier een paar leuke interviews (volgens mij). Allereerst Jan Kees de Jager (staatssecretsaris Financieen en ICT expert) kwam een verhaal houden waarom 50% van de ICT projecten mislukken en wat hij er bij de belastingen aan doet om dat te voorkomen.

Volgende week komt de nieuwe Iphone maar ik heb nu al een demo filmpje van de nieuwe Blackberry Bold die alles heeft wat je ooit wil hebben in zo’n gadget.

Directeur Rabo mobiel vertelt hoe je nu tot 150 euro kunt betalen met een simpele www.raboSMSbetalen.nl  en guess what it works! Ik was dagvoorzitter bij het www.cmscongres.nl in Nijmegen en interviewde enige helden in die wereld zoals GX uit Nijmegen die al 140 man heeft en Erwin Blom die vertelt waarom Web2.0 en CMS’n niet echt lekker mixen.

Ik heb ook weer een aantal bedrijven bezocht zoals Independer die nu al meer dan 200 man heeft en de grootste tussenpersoon is geworden of Volkskrant TV www.vk.nl  die nu een half miljoen filmpjes per maand via internet verspreidt, OV9292 die 100 miljoen reisadviezen geeft via internet in 2008 of DITZO die een aparte internet verzekeraar van Fortis blijkt. En natuurlijk Michiel Frackers die zijn nieuwe website www.925people.nl introduceerde.

Al met al een uurtje Internet televisie over gadgets, personen en bedrijven die graven achter het internet. Nog meer? Er staan nog veel meer interviews op http://www.zoomz.nl/archief/author/vincent-everts/ 

Ik ben nu een half jaar overgeschakkeld van een gesproken colomn van BNR naar filmpjes. Ben niet best in het rondsturen maar dat gaat beter worden want ik ben  een complete nieuwe site aan het bouwen deze zomer. De oude www.vincente.nl  is 10 jaar oud, een cadeau van MediaPlaza en een grof schandaal dat ik die nog durf te vertonen. Mag ik alvast vragen wat vind je van mijn video interviews en zijn er nog bedrijven/gadgets/personen die ik moet meenemen?  Geef reactie op vincent@everts.net

O ja! Ik mag nu eindelijk legaal de weg op met de segway! Zie rl nieuws http://tinyurl.com/62t9zx

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel