Home Vincent Everts Honderden gadgets en nieuwe producten op BCC Grijsgoeddagen 2017

0 4541

Waanzinnig veel gadgets! Op het experience evenement van BCC maak je kennis met onder meer Raspberry Pi, een tool waarmee kinderen al kunnen beginnen met leren programmeren. Ook DJI was aanwezig met drones (4k video), VR brillen en mijn favoriet: een stabilizer voor je smartphone. De Spark drone kan je zelfs met je handen besturen! Altijd al vanaf een afstand de deur open en dicht kunnen doen en kunnen zien wie er voor de deur staat? Foscam SmartHome laat zien dat dit mogelijk is met het smart slot! Iedereens oudste favoriet kun je hier ook vinden, de Nokia 3310, maar dan compleet in een nieuw, modern jasje gestoken.

Met Wacom kun je nu digitaal schrijven! Alles wat je met de speciale pen schrijft verschijnt met een druk op een knop direct op je scherm. Targus was ook aanwezig, met handige accessoires voor al je mobiele apparaten. HP staat op het event met een inktabbonement en een mini printer sprocket, waarmee je foto’s vanaf je telefoon direct kunt afdrukken! Met de nieuwe powerbank van Xtorm is je iPhone binnen een half uur weer volledig opgeladen.

Ik gaf een presentatie, kreeg een rondleiding van topverkoper Henk van Hattem en interviewde commercieel directeur Manuel Buskop over smart homes en de toekomst van retail.

Bekijk de slides van mijn presentatie over zelfsturing en trends voor de komende 10 jaar hier!

NOG GEEN REACTIES