Home Uncategorized Gadgets die niet stuk kunnen op Mobile Focus in Barcelona

0 2005
Doorgaans ben ik niet zo zuinig op mijn gadgets. Ik ga er, zeg maar gerust, hardhandig mee om. Ik vind ook dat een gadget altijd stuk moet kunnen. Maar Sonim wil graag het tegendeel bewijzen met de rugged mobiel die ik graag onder handen nam. Er waren meer leveranciers die niet stuk konden, bijvoorbeeld Gorilla glas wat nu door veel telefoon-, tablet-, en laptopleveranciers wordt gebruikt. Maar kan ik zelf stuk? Ik denk het wel, dus check ik nu mijn vitals met de nieuwe iHealth app en device (preview: mijn bloeddruk is wat hoog…). Verder neem ik een kijkje hoe makkelijk de Logmein-app werkt en ontdek ik dat 3D maps veel mooier zijn dan bijvoorbeeld Google Streetview. Lees meer over: Gadgets die niet stuk kunnen op Mobile Focus in Barcelona.

NOG GEEN REACTIES