Home Bedrijven en personen, Events Eday langs de lijn met Spotify, Kassa as a service & programmeurs...

Op Emerce eDay 2010 in Rotterdam (zie ook deze keynote) kwam ik veel verschillende ondernemers tegen. Ik interviewde onder anderen de Nederlandse countrymanager van Spotify: Radinck van Vollenhoven. Voor mij is Spotify echt dé muziekdienst van 2010, zie hieronder het filmpje voor uitleg. Van Vollenhoven vertelde over de achtergrond, het businessmodel en de nieuwe versies van deze populaire dienst (honderdduizenden users, 7 procent is betaald). Verder sprak ik Bart Jaspers die “Kassa as a service’ introduceert als freemium model en Daxx development die software trajacten op fixed price accepteert vanaf 12 euro per uur. Zelf vond ik Derek Sivers (Muckworks) die BabyCD had opgericht in 1997 met 200 miljoen dollar omzet de meest ontwapenende spreker. Ronnie Overgoor heeft ook weer vele achtergrond interviews klaarstaan waarvan ik er 10 selecteerde:


Video’s vanaf Emerce eDay met Spotify, Daxx development en veel interviews van @ronnieovergoor.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel