Home Vincent Everts DIA Amsterdam 2017 tour: honderden executives en 50+ InsureTech bedrijven!

0 5367

Tijdens het waanzinnige evenement Digital Insurance Agenda Amsterdam kwamen verzekerings experts en innovators vanuit de hele wereld naar Amsterdam. Het is de organisatie gelukt om InsureTech enorm cool en interessant te maken! Er zijn honderden bedrijven aanwezig, elke 15 minuten een andere spraakmakende spreker, lekker eten en startups met revolutionaire ideeën om de verzekeringswereld te veranderen. Bekijk hieronder hoe prachtig de Westergasfabriek er op beide dagen uitzag!

Eens kijken wat voor bedrijven en projecten er zoal aanwezig zijn…Signicat is een Noors platform dat identiteit regelt voor insurance bedrijven en dit met een ander business model doet dan wij in Nederland van iDIN kennen. Bij softwareontwikkelaar Github werken 600 mensen aan wat 20 miljoen developers maar al te graag gebruiken en miljoenen aan kosten scheelt. Replay.ai ontwikkeld een chatbot en verwacht in 2020 85% van alle customer gesprekken over te nemen. Na pas 15 maanden te bestaan hebben ze al klanten als Starbucks, HP en Unilever achter zich!

In het derde gedeelte van de tour onder andere Backbase, een Nederlands bedrijf met 500 mensen in dienst  die gebruiksvriendelijke frontends maakt voor onder andere ABN AMRO, en nu ook speciaal gericht op insurance. IBM heeft met Watson een virtual assistant voor de verzekeringsmarkt ontwikkeld die de gebruiker bij alles kan helpen. Verder maakt Amodo apps waarmee ze kunnen zien hoe goed iemand rijdt, wat voor bestuurder je bent, wanneer je goed rijdt kan je dan korting krijgen! Wat een uiteenlopende ideeën!

Klik hier om meer de diepte in te gaan bij een aantal van de geweldige aanwezige internationale bedrijven als Sentiance, Hover, Reply.ai, BIMA Mobile en een interview met de initiatiefnemers van het evenement! (artikel in Engels)

NOG GEEN REACTIES