Home Bedrijven en personen, Events Breedband trends op de Liberty Global Tech Summit

Breedband trends op de Liberty Global Tech Summit

Liberty Global zegt bijna niemand iets maar het is het ’s werelds grootste internationale kabelbedrijf. Ze hebben 27 miljoen klanten en een jaaromzet van 17 miljard dollar. In Nederland is Ziggo een van de dochters van deze kabelgigant.

Liberty Global Tech Summit 2016

Op de Liberty Global Tech Summit 2016 kwamen (tech) partners en medewerkers van over de hele wereld bij elkaar. Er waren sprekers, demo’s, panel discussies én er was een grote aankondiging voor het Horizon TV platform.

Netflix op iedere Horizon set top box

Video in English – Liberty Global gaat op iedere set top box van de Netflix app installeren. Gebruikers kunnen met hun Netflix account inloggen en via hun normale afstandsbediening door Netflix scrollen. Voor iedere gebruiker die zich via de set top tox registreert ontvangt Liberty Global een fee. Managing Director Bob Greene van Liberty Global vertelt over de ervaringen bij Virgin Media in de UK.

Robert Briel over de trends in TV land

Robert Briel is al sinds 2003 de co-founder en eigenaar van Broadband TV News en weet alles over het televisielandschap. Welke trends zag hij op IBC, waar hij eerder die dag was? Naast VR en 4K-tv zag hij dat contentmakers voortaan rechtstreeks naar de consument gaan, als het even kan zonder tussenkomst van een tv-aanbieder.

Wat gaan we doen aan de ellendige WiFi in Nederland?

Hans van Elsen van Alcadis had het op de Liberty Global Tech Summit over de ellendige WiFi in Nederland. Van KPN tot Ziggo, wifi bij de consument is één grote ellende. Wat gaan we daar aan doen? Verschillende startups zijn al met dit probleem aan de slag gegaan.

Waarom rijdt de CTO van Liberty Global Balan Nair nog steeds een Porsche en geen Model X?

Video in English – Wat rijden de topmannen van Liberty Global? Ik sprak met de Executive Vice President en Chief Technology Officer van Liberty Global Balan Nair. Ik vroeg hem naar de nieuwste trends en innovaties en wat hem ’s nachts wakker houdt. Hij rijdt nog steeds een oude Porsche, maar waarom?

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel