Home Informatie over boekingen

02VINCENTEVERTS_TESLA02

Het is zijn passie: presentaties geven over de invloed van nieuwe technologieën op ons leven. En dat straalt Vincent Everts ook uit op het podium: op energieke wijze overspoelt hij u met allerhande informatie. Tot het u duizelt. En dat is ook de bedoeling. Want duizelen doet het de meeste mensen van u tegenwoordig, met die constante stroom aan nieuwe technologieën. Lees meer over Vincent Everts als Trendwatcher

Geen nieuwe technologie die er aan zit te komen, of Vincent Everts wordt op radio en televisie, in kranten en bladen naar zijn mening gevraagd. Zijn deskundige, zeg maar gerust uiterst deskundige mening. Hij geeft deze graag. Niet in de laatste plaats omdat nieuwe technologieën de rode draad zijn in zijn leven. Sterker nog, ze zijn letterlijk en figuurlijk zijn lust en zijn leven. Hij is als geen ander in staat om de meest complexe onderwerpen, de lastigste materie te verwoorden in gewoon huis-tuin-en-keuken-Nederlands. Hij weet zaken die voor de meeste van ons verre toekomstmuziek zijn heel dichtbij te laten klinken. Hij heeft 4 bedrijven zeer succesvol gestart, allemaal op het snijvlak van nieuwe technologie en toepassingen in de bedrijfskunde. Dus hij weet waar hij over praat. Dat alles met enorm enthousiasme. Want ook al is hij als geen ander ingevoerd in nieuwe technologie, hij blijft zich (dat is misschien wel zijn grootste kracht) bijna als een klein jongetje verbazen en verwonderen. Die verwondering hoor je, proef je, ervaar je in hoe hij omgaat met het fenomeen nieuwe technologie. Hij is gedreven, gelooft heilig in de mogelijkheden van nieuwe technologie. Hij probeert deze technologieën en gadgets zelf uit. Tegelijkertijd laat hij zich nooit meeslepen. Hoe hightech ook, hij houdt beide benen op de grond en verteld vol passie of het een succes wordt of juist niet dat is typisch Vincent Everts. Sprekend.

Presentaties

Tijdens mijn presentaties belicht ik graag de mogelijkheden die deze nieuwe technologieën kunnen bieden voor jouw organisatie, dit zijn vaak echte eyeopeners. Tijdens mijn presentaties is het doel voornamelijk om mensen te motiveren en inspireren.

Mijn presentaties bestaan uit een enorme hoeveelheid van praktijkvoorbeelden waarbij technologie succesvol (of juist niet) is ingezet in verwante organisaties. Ander kenmerk van mijn presentaties is de hoge mate van interactie met de zaal, ik stel vragen aan het publiek, doe peilingen en beantwoordt tijdens mijn presentatie graag vragen.

Contact Vincent Everts

Brainstorm moderator

Na een presentatie is er vaak veel enthousiasme, ik vind het van groot belang dat dit enthousiasme vertaald wordt naar concrete richtlijnen. Met veel plezier begeleid ik brainstorm sessies, waarbij ik altijd probeer een informele sfeer te laten ontstaan. Na zo een sessie liggen er vaak vele ideeën op tafel. Hier breng ik dan gezamenlijk met jullie een rangorde in, zodat er een top 3 overblijft.

Strategiesessies

Een laatste stap is om in een of meerdere strategie sessies, een juiste strategie te kiezen voor de best overgebleven optie uit de brainstorm sessie. Hieruit komt een op maat advies waarin we samen kijken hoe het enthousiasme van de presentatie omgezet kan worden in daden.

Dagvoorzitter & Discussieleider

Ik vervul vaak met veel plezier de rol als dagvoorzitter op mediagerelateerde congressen zoals Tine, Blognomics, DenHaag Telecom en het mediapark Jaarcongres.

Vincent bij jou op kantoor?

Heeft jouw organisatie een wake-up call nodig? Zin om is een keer goed wakker geschud te worden tijdens een insprirerende presentatie , behoefte aan nieuwe ideeën en misschien ook wel hulp bij het uitvoeren, laat het mij dan weten! Ik kom je graag helpen. In het contactformulier staan mijn contactgegevens, ook kan je natuurlijk die van jou achterlaten.

Contact Vincent Everts