Home Vraag het Vincent

Geen nieuwe technologie, of Vincent Everts wordt op radio en televisie, in kranten en bladen naar zijn mening gevraagd. En hij geeft zijn mening graag, want nieuwe technologie is zijn passie. En dat straalt hij ook uit op het podium: op energieke wijze overspoelt hij u met allerhande informatie.

Vincent heeft vier succesvolle bedrijven opricht op het snijvlak van nieuwe technologie en de praktische toepassing ervan. Hoewel hij dus als geen ander ingevoerd in nieuwe technologie, blijft hij zich (en dat is misschien wel zijn grootste kracht) als een klein jongetje verwonderen. Tegelijkertijd houdt hij beide benen op de grond en is hij in staat om de meest complexe onderwerpen in huis-tuin-en-keuken taal uit te leggen. Hij weet zaken die voor de meeste van ons nog verre toekomstmuziek zijn, heel dichtbij te brengen.
Meer over Vincent Everts als Trendwatcher

Dagvoorzitter

Vincent vervult met veel plezier de rol van dagvoorzitter. Hij heeft bijvoorbeeld veel ervaring met media-gerelateerde congressen, zoals Tine, Blognomics, DenHaag Telecom en het Mediapark Jaarcongres.

Presentaties

Tijdens presentaties is het Vincent zijn doel mensen te motiveren en inspireren. Zijn presentaties bestaan uit een enorme hoeveelheid  praktijkvoorbeelden, waarbij technologie succesvol (of juist niet) is ingezet in organisaties. Ander kenmerk van de presentaties is de grote mate van interactie met de zaal door middel van vragen aan het publiek en (online) peilingen.

Brainstorm moderator

Na een presentatie is er vaak veel enthousiasme, en de uitdaging is om dat enthousiasme door te vertalen naar een concrete aanpak of richtlijnen. Met veel plezier begeleidt Vincent informele brainstormsessies. Na zo’n sessie liggen er vaak vele ideeën op tafel, waar we gezamenlijk een rangorde in aanbrengen.

Strategiesessies

Een laatste stap is om tijdens een of meerdere strategiesessies, de juiste strategie te kiezen voor de beste optie uit de brainstormsessie. Hier komt een advies-op-maat uit, waarin handvaten worden gegeven over hoe het enthousiasme van de presentatie om te zetten in daden.

Vincent bij jou op kantoor?

Heeft jouw organisatie een wake-up call nodig? Zin om eens goed wakker geschud te worden, behoefte aan nieuwe ideeën en misschien ook wel hulp bij de uitvoering? Laat het mij dan weten! Ik help je graag verder!

Contact Vincent Everts