Home Uncategorized Bloedbad Crypto! Programma Dag van de Crypto! Rintje Ritsma Coolste Baan, AutoPilot 3.0!

0 4384

Crypto Bloedbad! We hadden deze week een bloedige 20% dip in de crypto-economie. Wat doet een mens dan? HODL. Marc van der Chijs bleef rustig en doet verslag vanuit zijn Jet op weg naar Miami voor ’s werelds grootste Bitcoin conferentie. Het programma voor Dag van de Crypto is bekend met 70 sprekers, 35 blockchain startups, een discussie over regulering met DNB (interview directeur betalingsverkeer Petra Hielkema) en AFM, Crypto voor Dummies en voor gevorderden en heel veel leuke mensen!
Op De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion met 140.000 schaatsende mensen interviewde ik schaatskampioen en Bitcoin enthousiast Rintje Ritsma. Dan een originele AutoPilot 3.0 update van Tesla waarmee je eindeloos zonder je handen aan het stuur kan rijden. En hoeveel procent denken de autohandelaren dat de plofauto de komende jaren in prijs naar beneden gaat? 40% in 2025.

Kom allemaal maandag 29 januari en dinsdag 30 januari naar de Dag van de Crypto (pssst.. gebruik de code VINCENT30 tickets)

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel