Home Uncategorized Bezoek stralings Bioloog. Hoeveel gevaarlijke straling zit mijn huis door Wifi, Mobiel,...

0 7406

Mijn huis werd opgemeten qua straling. Ik heb zelf veel twijfel of al die aardstralen, magneet en hoog frequent straling schadelijk zijn of niet en of de mensen die dit meten legit zijn. Dus ik ging op onderzoek uit. De officiële standaarden van de WHO blijken  1 miljoen keer zo sterk als de alternatieve standaarden. Wat moet je als consument nu geloven? Kijk de video en vel je eigen oordeel!

Huub Smolder van bureaustralingmeten.nl gaat door mijn huis en de EV met zijn meet koffer en vertelt mij over magnetisme Electro straling en HF wifi en mobiele straling. Hij vind mijn huis extreem vol met straling zitten en adviseert €2800 aan Wibronic gadgets om de resultaten van deze  tegen te gaan. Vaak worden die op internet voor een fractie van de prijs aangeboden

We krijgen aan het einde allemaal een behandeling tegen Spininversie, (electronen die reverse gaan spinnen in ons lichaam te resetten … no kidding, hier een natuurkundige met een sceptische reactie !) Kosten bezoek €240. Hij heeft het druk. Hiervoor werkte Huub bij de RaboBank, s hij hij heeft geen biologische autogrond maar noemt zich stralingsbioloog.

Ik sprak met Erik van Rongen van de Gezondheidsraad.  Hij is de VZ van de commissie binnen EBEA  , european bioelectromagnetics association die voor Europa stralings nivo’s standaarden vaststelt die wereldwijd ook worden gevolgd oa. door de WHO.

Screen Shot 2017-01-13 at 13.40.56

 

Hij vind de huidige standaarden over het algemeen zeer veilig hoewel er elke dag nieuw onderzoek wordt gedaan. In Nederland is er http://www.kennisplatform.nl/  wat over straling en gevaar voor mensen objectieve informatie probeert te geven. Zie bv Prof Erik Lebret die vertelt over de stand van zaken op dit terrein. Er zijn volgens de WHO organisatie wel aanwijzingen maar nog geen wetenschappelijk bewijs in het verband tussen mobiele telefoon s stralingen. Er wordt veel onderzoek gedaan maar statistische aanwijzingen zijn er (nog) niet.

Aan de andere kant staat Youtube vol met testimonials van fantastische resultaten die genezen zijn van stralings effecten. Onderstaand verhaal  van Karin van Megen was indrukwekkend want haar paarden gingen na behandeling er sterk op voorruit en ze ging allerlei prijzen winnen.

Overal doet het kenniscentrum onderzoek naar. Hoogspanningskabels, Mobiele telefoons, Wifi op school, straling op het werk. Het wordt niet sappig gebracht. Allemaal erg genuanceerd. Weinig videos en grafieken. Over het algemeen wordt gemeld dat er aanwijzingen zijn dat het wellicht een klein beetje het risico verhoogt maar dat er statistisch en wetenschappelijk nog geen bewijs zijn. Veel minder makkelijk dan de waarschuwings deskundigen. Click hier voor de onderwerpen

 

Screen Shot 2017-01-13 at 13.34.53

Er zijn veel meer behandelaars mensen die stralingen meten en oplossen.! Hier is Jos!

Huub deed ook onderzoek naar magetische straling in een Toyota prius. De straling is veel te hoog naar zijn mening. Standaarden zijn natuurlijk weer het issue.

Aardstralen! Volgens deze expert kunt je ze wel weghalen (Huub zegt dat je de effecten kan compensere).

 

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel