Home Bedrijven en personen VS in de ban van de GOP Convention, wat een spektakel!

VS in de ban van de GOP Convention, wat een spektakel!

Heel de VS is in de ban van de GOP Convention en wat maken de Amerikanen er een show van! Niet alleen is de conventie zelf, waar de Republikeinen Donald Trump als hun presidentskandidaat verkozen, een spektakel. Ook de nieuws- en talkshows pakken groot uit. De beste samenvatting van dit mediaspektakel is van Stephen Colbert. Als reporter Julius gaat hij samen met zijn ‘pet weasel’ Caligula naar de conventie in Cleveland, of zoals hij het zelf noemt de the 2016 Republican National Hungry For Power Games.

Zelfs voormalig Daily Show host Jon Stewart kon het niet laten om zich tegen Trump aan te bemoeien.

Jon Stewart heeft een geschiedenis met Donald Trump. In dit top interview met David Axelrod legt hij uit welke problemen hij met hem heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=iXYLTlJTXck

Niet alle Republikeinen zijn blij met Trump maar wat ze allemaal bindt is hun afkeer tegen Hillary Clinton. Ze wordt op alle manieren afgekraakt en de Republikeinen zien haar het liefst achter tralies, onder andere vanwege het emailschandaal en Benghazi. Tijdens de conventie werd ze ‘aangeklaagd’ voor negen misdaden en galmde het “lock her up” door de zaal.

Een van de heftigste speeches vond ik die van Rudy Giulliani, oud burgemeester van New York. He was on fire!

Mijn videocolumn vanuit Nantucket over GOP en Elon Musk’s Masterplan 2.0

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel