Home Bedrijven en personen How to use video & incrowd at big corporates for storytelling

Karen Stanton Vincent Everts

In het vliegtuig van Amsterdam naar New York kwam ik in contact met Karen Stanton, een geweldige marketingdame die verantwoordelijk is voor de internationale marketing van IFF.

IFF maakt smaakstoffen die je terug kunt vinden in allerlei producten zoals paprika chips en vanille yoghurt. Hiermee verdienden ze vorig jaar 3 miljard aan inkomsten. Een interessant feitje is dat ook smaakstoffen straks organisch worden.

We raakten aan de praat en ik vertelde haar hoe ik video inzet om mijn verhaal te vertellen. Ik gaf haar als tip hoe ze incrowd kan gebruiken om bij grote corporates video’s bij het juiste publiek op de juiste manier onder de aandacht kan brengen. En ook hoe krachtig video is in de communicatie. Als eerste video interviewde ze mij over dit onderwerp en leg ik haar uit welke middelen ik nog meer gebruik om mijn verhalen over te brengen:

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel