Home Vincent's Column Version 2.1 China

0 3646

Allereerst ben ik trots om te melden dat mijn versie 2.1 op aarde is gekomen op 19 mei 4.30 (gaap). Ze heet Mariah, 4 kilo en deze keer geen bugs te melden!

Dan over onze new Media www.Chinareis2008.nl  Het grijpt me aan dat we de eerste week van April in Chengdu waren, het hart van de aardbeving. Veel plekken waar we zijn geweest zijn verwoest.Op 16 juni 14.30 in Maarssen hebben we 3 van de beste sprekers die we daar ontmoet hebben uitgenodigd om iedereen die niet geweest is bij te praten. IK WIL IEDEREEN VAN HARTE UITNODIGEN!

Als laatste een paar video’s. Ik laat je de nieuwste Blackberry Bold zien in vergelijking met de Iphone. WoW. Now you can have it all. Een rondleiding door independer en de spillgroup, het moeder bedrijf van Marc van der Chijs (oa oprichter Tudou, de video sharing site die groter is dan Youtube) die ons in China rondleide en die ook spreekt as maandag.

Mariah version 2.1 geboren
Mariah een mooie dochter van 4 kilo kwam ons op 19 mei 04.30 verblijden. Heftig om 2 kinderen te integreren in ons leven. Zoveel tijd en aandacht voor de kits nodig.Geen bugs. Moeder uitgeput maar verder ok

     
Hierbij een video’tje bij de geboorte en papa Vincent die over het geheim van vrouwen wordt geinterviewed

De hele china reis in 3 uur! Kom Maandag 16 juni 14.30 naar Maarssen
Alle 42 deelnemers zijn nog vol van de china reis. Allereerst omdat wat we hebben meegemaakt in China, de mensen die we ontmoette, de bedrijven die we zagen, een land wat zo on the move was ons totaal inspireerde (en ook politieke discussie opriep). Daarna omdat veel plekken waar we geweest waren compleet vernietigd zijn in  de aardbeving. We zaten namelijk in Chengdu in het hartje van de beving. Via twitter/email en andere contacten hebben we intensief meegeleeft.

We wilden de bevindingen van onze reis delen met degene die niet zijn gegaan en dat doen we op maandag 16 juni 14.30 in maarssen.We hebben de beste sprekers die we daar ontmoette uitgenodigd en willen graag je kennis laten maken met speciale mensen.

 Sprekers op het Event zijn:
Sam Flemming, CEO, CIC Data (special over from China) een amerikaan die zelf een geweldig web 2.0 bedrijf heeft opgericht wat alle online Word of Mouth conversaties monitort en daaruit zeer snel trends kan voorspellen. Wordt nog niet gedaan in Europa en wordt hier populair. Zie zijn blog

Tze Tan Kiat, General Manager, BBDO Shanghai (special over from China). Een fantastisce dame die iedereen een geweldige inkijk gaf over de drive achter de chineese consument en hoe bedrijven er online mee communiceerde.

Marc van der Chijs, CEO, Spill Group Asia (special over from China). Oprichter van www.tudou.com (de site die nu groter is dan YouTube zie video en zijn BLOG  )

Richard de Booij, CEO, Wannahaves (reisdeelnemer) die nu al een deal heeft gesloten met de grootste site van China om zijn gadgets films te publiceren.

Iedereen die de toekomst wil zien van new media wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. We vragen 100 euro toegang voor het betalen van de tickets maar er gebeuren veel echt nieuwe dingen in China omdat de oude media niet zo dominant is. Met 500 miljoen plus mobile telefoons en 200 miljoen plus breedband aansluitingen is China het grootste internet land die het ook inzet om  de nieuwe infrastructuur te bouwen.

Click hier voor de uitnodiging.

The ultimate gadget + rondleidingen door Independer en Spill Group

Ik ben nu sinds december video blogger 60 filmpjes gemaakt. Een paar highlights van de afgelopen weken

    

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel