Home Uncategorized Verschrikkelijk sluitingsbeleid Rijkswaterstaat Eerste Coentunnel moet stoppen!

0 3555

Elke dag wordt bij de Coentunnel van en naar Amsterdam een rijstrook afgesloten. Het afsluiten van de rijstrook zorgt soms wel voor een 10 kilometer lange file. Ik sta elke dag in deze file, samen met tientallen anderen, mede omdat er ook geen ander alternatief is. Deze ergernis heeft ook de aandacht getrokken van het AT5 die een artikel heeft gewijd aan mij.

Het frappante is dat er helemaal geen enkele goede reden is waarom de rijstrook wordt afgesloten. De rijstrook wordt voor de tunnel afgesloten en na de tunnel is die rijsrook weer open en er gebeurt helemaal niets op het afgesloten gedeelte, zelfs geen werkzaamheden!

Mijn vragen voor Rijkswaterstaat zijn: Wie heeft dit beleid verzonnen? Wat is het doel om elke dag tienduizenden mensen in de file te laten staan. Kunnen jullie daar alsjeblieft mee stoppen?!

[UPDATE] Ik kreeg van Rijkswaterstaat de volgende reactie. Het blijkt dus dat er vanwege een (bizar) besluit altijd twee rijbanen dicht moeten zijn. Dit is te gek voor woorden! Het is nu de hoogste tijd om dit terug te draaien!

 

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel