Home Uncategorized UPDATE: Crypto Winter, Tesla Model X, YouTube Heroes, Dave Birch on Identity...

0 3071

In this newsletter:

  David Birch tells all about the importance of digital identity. Who wins the identity war wins the payments war.

 Uit onderzoek van het TNS blijkt dat de Nederlander bestand is tegen de cryptowinter en dat ze lekker blijven zitten! Het TNS legt aan mij uit hoe dat zit. Zou jij in december naar een “Hoe komen we de Crypto Winter door?”-evenement willen? Laat het mij dan weten in vier korte vragen!

Een volledig virtuele handleiding van de Tesla Model X waar ik alle mogelijkheden van de auto laat zien. Ik ontmoet populaire Nederlandse & Belgische YouTubers op BYTE Days (waar EnzoKnol & Dylan Haegens aanwezig waren): wat is de business achter deze giga-youtubers? En ik heb een leuk gesprek met mijn broer Joep Everts die een uniek muziek en yoga evenement organiseert op 28-30 september!

–  Vincent Everts, Dutch trendwatcher in the field of digital innovation | More about Vincent Everts

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel