Home Bedrijven en personen, Events Uitnodiging: Ga met mij mee naar de Knab Open Meeting

Vincent Tesla

Donderdagavond 19 februari vindt in Hoofddorp de Knab Open Meeting plaats. Wie gaat er die avond met mij mee? Ik ben hier uitgenodigd om als trendwatcher mijn licht te laten schijnen over technische innovatie binnen de financiële wereld, oftewel FinTech. Daarnaast zal de oprichter van Knab Rene Frijters je meer vertellen over zijn bank.

Ik nodig je uit om deze avond met mij op stap te gaan! Niet alleen trakteer ik je op een diner en een leuke borrel achteraf maar als of het nog niet genoeg is bied ik je ook een ritje aan in mijn Tesla Model S.

Oftewel, het hele pakket:

– Presentatie van mijzelf over FinTech
– Het verhaal achter KNAB met oprichter Rene Frijters
– Een ritje in mijn Tesla Model S
– Vooraf diner en achteraf een gezellige borrel.

Heb ik je interesse gewekt? Stuur me even een mail als je mee wil!

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel