Home Bedrijven en personen Uitgebreid interview bij Quality Bookings TV

Uitgebreid interview bij Quality Bookings TV

In een interview met Quality Bookings TV vertel ik uitgebreid over mijn drijfveren en de passies waar ik mijn energie uithaal zoals elektrisch rijden en het onderwijs. Zo ben ik uiteraard dol op techniek, maar ook op handel en ondernemerschap. Waar ik deze zaken al in het begin van mijn carrière goed wist te combineren ben ik tegenwoordig naast ondernemen ook vooral bezig met verhalen vertellen. Ik vind het geweldig om met gepassioneerde slimme techneuten te praten over waar ze mee bezig zijn en welke oplossingen ze hebben voor onze problemen. Wil je weten welke tips ik voor bedrijven heb en heb je altijd al willen weten waarom ik zo druk ben? Ook daar krijg je antwoord op.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel