Home Bedrijven en personen Techplatform YouTech bereikt tienduizenden jongeren en zoekt partners

Techplatform YouTech bereikt tienduizenden jongeren en zoekt partners

Wij zijn een YouTech familie. Iedere twee maanden ligt het nieuwe YouTech Magazine op de mat en deze wordt fanatiek door de kids gelezen. Ook bereiken ze heel veel jongeren via hun site, social media en YouTube. Ze brengen op een hele leuke manier techniek bij jongeren (en ook hun ouders) onder de aandacht, ook binnen ons gezin. Ze doen dit samen met partners uit het bedrijfsleven die meer jongeren willen bereiken en jongeren meer willen betrekken bij hun onderneming.

YouTech kan als geen ander technische onderwerpen vertalen naar de beleefwereld van jongeren. Op deze manier maken ze maandelijks tienduizenden jongeren enthousiast voor techniek en wetenschap. Het maakt techniek cool en technische bedrijven hip.

Op zoek naar nieuwe partners

YouTech is op zoek naar partners die de krachten met YouTech willen bundelen. Deze bedrijven of organisaties krijgen een platform en toegang tot die enorme groep jongeren die YouTech bereikt en kunnen ook jongeren binnen hun bedrijf inzetten, bijvoorbeeld als reporter of jongerenpanel.

Rianne en Rick van YouTech waren bij mij thuis en vertellen wat YouTech voor bedrijven kan betekenen. Meer informatie kun je vinden op YouTech.nl/partner.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel