Home Gadgets Snelle demo van 10 gadgets bij Tijd voor Meldpunt

Omroep Max Gadgets

Eens in de zoveel tijd ben ik als ‘gadgetman’ te gast bij Tijd voor Meldpunt (klik op ‘Gadgets’) van Omroep Max. Ik laat het publiek kennis maken met nieuwe gadgets. Speciaal voor deze keer heb ik 10 gloednieuwe gadgets meegenomen. Zoveel dat ik ze niet eens allemaal kon laten zien.

De gadgets

Ik show onder andere de giga platte en schitterende 4K-tv van Panasonic. Een van de hoogtepunten van de consumer electronics beurs IFA in Berlijn. Maar niet alleen deze TV heeft 4K, ook smartphones komen met 4K schermen. In sommige gevallen kun je deze toestellen ook nog onder water gebruiken, op de grond kunt smijten en in het zand begraven. Natuurlijk kwamen ook smartwatches ter sprake, de oplossing voor onze tick om bij iedere trilling onze telefoon uit onze zak te halen.

Spin Remote

Vanwege de tijd kon ik niet alles laten zien maar ik had gelukkig nog wel tijd voor een Nederlands product. De SPIN remote is een alles-in-1 afstandsbediening voor alle apparaten in je huis. Een knap vormgegeven apparaat dat met allerlei sensoren reageert op alle bewegingen dat je ermee maakt. Heel knap en ook heel stijlvol.

Jan Slager aan de lijn

En ik laat zien dat wanneer Jan Slagter belt wanneer je geen tijd hebt je de telefoon tegenwoordig gewoon in de vissenkom kunt gooien. Steeds meer smartphones zijn water en stof bestendig en gaan hierdoor langer mee.

Jan Slagter

Bekijk het fragment

Helaas mag ik de video niet embedden van de NPO maar je kunt mijn fragment hier bekijken. Klik vervolgens in het overzicht op ‘Gadgets’.

Omroep Max Gadgets

 

Marie-Paulien, consultant bij communicatiebureau LVPTR

De gadgets die je in de uitzending zag waren afkomstig van LVPTR. Met Marie-Paulien, consultant bij dit communicatiebureau maak ik een ritje in mijn Tesla en ik bespreek met haar de nieuwste trends op PR-gebied.

 

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel