Home Uncategorized Segway in Las Vegas, het verschil met Nederland

0 3085

Even over Holland versus de USA. 43 staten hebben de segway toegestaan. Zo ook Nevada.

Ik rij met mijn nieuwe I2 segway overal rond. Interessante ervaring. Ik kan gewoon in Las Vegas rondrijden op de stoep als je maar voorzichtig bent. Rij ook de weg maar dat voelt helemaal niet veilig. Er zijn ook GEEN FIETSERS hier. Je kunt gewoon in het convention center naar binnen met de segway en ik krijg alleen maar enthousiaste reacties van iedereen. Wow, dat wil ik ook, Cool.

Interessant 1: Ik reed een casino van het Orleans hotel in waar alle microsoft mensen verbleven. Er kwam een security man op me af: Sorry, you can not use that ‘thing’ over here. OK. Jammer. Maar 10 minuten later kwam de security manager speciaal langs. Mijn excusus, u mag hier ZONDER problemen met de segway rijden. Mijn mensen waren niet goed voorgelicht. En ik rij dus overal rond.

Alleen 1 echt probleem, bij Microsoft kregen we een speciale tour van het partner pavilioen met de nieuwste dingen rondom Vista. Ik mocht NIET naar binnen met mijn Segway, ook niet parkeren wat heel raar was. Reden: Bill Gates kwam een half uur later langs en ze wilde geen risico nemen. Heb hem toen ontmoet, hij spendeerde een half uurtje met onze bloggers groep en antwoorde al onze vragen geduldig. Ik kon hem een paar vragen stellen maar de antwoorden zijn nu nog onder NDA tot na de keynote speech die vanmiddag is. Zal ik later even iets over schrijven want hij vertelde wel wat interessante dingen.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel