Home Bedrijven en personen, Events Schaatskampioenen Ireen Wüst en Paulien van Deutekom op de social media boot

Ireen Wüst en Paulien van Deutekom

Ik sprak haar op de social media boot van KPN tijdens Sail 2015 met onze schaatskampioenen Ireen Wüst en Paulien van Deutekom.

Ireen Wüst

Ireen Wüst is onze viervoudig Olympisch schaatskampioen en ze hoopt dit kunstje in 2018 nog een keer te flikken. Ze is actief op Instragram, Twitter, Facebook en sinds kort ook Periscope waar ze haar volgers meeneemt tijdens trainingen maar ook tijdens haar privéleven. Een van haar meest populaire tweets was een foto van haar met Koen Verweij na het pakken van haar gouden medaille. Ook de plannen voor na haar schaatscarrière heeft ze al klaar liggen.

Social media accounts

Paulien van Deutekom

Ireen Wüst is nog volop bezig, maar wereldkampioen allround Paulien van Deutekom stopte drie jaar geleden met haar schaatscarrière. Na een paar maanden vakantie heeft ze haar studie weer opgepikt en inmiddels is ze afgestudeerd als Orthopedagoog. Paulien deed in tegenstelling tot Ireen tijdens haar carrière maar weinig met social media. Ze had wel een Facebook en Twitter account maar was er weinig mee bezig. Het was in die tijd ook niet zo razend populair als dat het nu is.

Social media accounts

Twitter

Facebook: Alleen privé account

Mark Versteegen, directeur sponsoring bij KPN

Mark Versteegen is directeur sponsoring bij KPN en verantwoordelijk voor de social media boot tijdens Sail. KPN meldde zich pas als allerlaatste aan als sponsor maar doet bijna alles. Hij legt uit waarom het zo lang duurde en waarom ze toch hebben besloten om deel te nemen aan Sail.

Ireen Wust Koen Verweij

Ireen Wust en Koen Verweij op hun hotelkamer na het behalen van een gouden medaille.

 

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel