Home Gadgets Review van de Kindle Voyage e-reader

0 4046
Kindle Voyage

Ik ben op vakantie in Nantucket en wat doe je op vakantie? Juist, lezen! Om dit te kunnen doen heb ik de laatste en hottest Kindle Voyage aangeschaft, de e-reader van Amazon. Deze e-reader heeft een geweldige scherm wat het ook goed doet in de zon. Verder een geweldige digitale dienst, een goede batterij, maar hij is ook (zoals je ziet) erg breekbaar. Vergeet dus ook niet om een goede verzekering erbij af te sluiten.

Kindle Voyage

De prijzen van een Kindle liggen tusssen de 79 en 199 dollar. Ik review de Kindle Voyager van 199 dollar. Het voordeel van deze Kindle ten opzichte van de andere is dat hij knoppen aan de zijkant heeft om naar een volgende of vorige pagina te gaan en dat hij een camera heeft waarmee de hoeveelheid licht gemeten kan worden. De helderheid wordt hiermee automatisch aangepast.

Voor 10 dollar per maand kun je kiezen uit 300.000 boeken. Het lezen op deze e-reader is totaal niet te vergelijken met het lezen van een smartphone of iPad, het is zo-veel-beter! Je moet er alleen wel zuinig op zijn. Maar als er dan iets mis gaat dan is gelukkig de service van Amazon heel goed.

 

Amazon Service Kindle

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel