Home Bedrijven en personen Problemen op de Steve Jobsschool, of zie ik het verkeerd?

Steve Jobsschool

In mijn podcast Digital Transformation sprak ik met Maurice de Hond, oprichter van de Steve Jobsschool. Mijn dochter en zijn dochter zitten bij elkaar in de klas. Ik besprak met Maurice de problemen die de school naar mijn mening nu kent. Alle kinderen hebben een individuele leerlijn, krijgen veel vrijheid en daar zit ook meteen een probleem. Want omdat de tools om de kinderen in de gaten te houden vrij complex zijn mist de leraar soms het overzicht en krijg je situaties dat kinderen zitten te gamen. Maurice heeft hier andere ideeën over dan ik en vindt dat ik hier anders tegenaan moet kijken. Hoe gaat de school hier mee om? Welke tools zijn er beschikbaar en hoe moeten we ze gebruiken?

Maurice de Hond over de Steve Jobsschool

Terugkijken: Maurice de Hond over politiek, peilingen en de Steve Jobsschool

Het interview na de uitzending

Liever de hele uitzending luisteren? Naast de Steve Jobsschool sprak ik met Maurice ook over politiek of beter gezegd, het failliet van ons democratische stelsel.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel