Home Bedrijven en personen, Events Oud Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm in de Tesla

Oud Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm in de Tesla

Bij mij in de Tesla zat Peter van Uhm, bekend als oud Commandant der Strijdkrachten. Het was zijn eerste keer in een elektrische auto, een hele andere ervaring dan de voertuigen bij defensie die zwaar afhankelijk zijn van de olie. Maar het is niet dat de strijdkrachten hier niets aan doen, zo zijn ze wel degelijk bezig met duurzame oplossingen als zonne-energie om overal op de wereld aan energie te kunnen komen. Het zal ook absoluut niet de eerste keer zijn dat goede innovaties binnen een defensieapparaat ontstaan.

Met Peter van Uhm spreek ik tijdens onze rit over deze innovaties en ook over robotisering en artificial intelligence. Wat heeft dit voor consequenties? Nu is het nog zo dat een piloot op afstand besluit of een drone in moet grijpen maar wat als computers dit voor ons gaan bepalen? Willen we dat?

Peter van Uhm spreekt op het relatie event van Nalta Consultancy

Op 28 juni spreekt Peter van Uhm tijdens het relatie evenement van Nalta Consultancy in het Nationaal Militair Museum over ‘protecting the data life cycle’, het belang van informatie in zijn organisatie.

Geïnteresseerd in corporate data?

Inschrijven voor Protecting the Data-Lifecycle Door: Nalta Consultancy BV kan hier. 

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel