Home Uncategorized Mooie demo van Big data op kaarten en gesimuleerd in de tijd!...

0 4937

In mijn presentaties laat ik Eimar Boesjes Moonshadowmobile data platform zien

Eimar Boesjes is de CEO van http://Moonshadowmobile.com een Big Data visualisatie platform. Werd gebruikt tijdens de presidentsverkiezingen om te kijken welke huizen gebeld en bezocht moeten worden. Erg indrukwekkend qua snelheid maar ook scary wat ze van ons weten. Hij woont als 24 jaar in USA Oregon maar is Nederlander. Enjoy de demo!

Eimar was deze week in Nederland en heeft een gigantische uitbreiding van zijn platform gerealiseerd. Nu kun je alle informatie in de tijd plaatsen. Dus daarmee is Geo tracking en tracing van IOT devices zoals auto’s, bussen, schepen, vliegtuigen maar ook telefoons of patienten met miljarden data points super snel mogelijk. Je kunt selecteren op alles zoals locatie maar ook  vertraging, latency van verbindingen. Sneller visualisaties zoals grids en creeeren van heatmaps.

Uniek is dat zijn software zo snel is dat je 100.000 nieuwe data  punten per seconde kunt toevoegen op 1 server. Dit is nuttig  voor IOT toepassingen maar ook real time maps kunt maken uit honderden miljoenen, zo niet miljarden punten

Wat betekent big data in de praktijk? Kijk naar deze demo en achtergond interview

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel