Home Talk to Me Michiel Frackers over zijn nieuwe website 925people.nl

0 3047

Jort Kelder en Michiel Frackers hebben weer een nieuw project. 925people.nl is dé nieuwssite voor het Quote-publiek (vlotte drukke mannen met dure pakken & fijne banen of degenen die dit zouden willen hebben en zijn). Oftewel, een site voor mannen met weinig tijd die het business nieuws even plezierig willen snacken. Tijdens de IPAN sprak ik Michiel over zijn nieuwe project.

De IPAN BBQ was een leuk feestje met honderden professionals uit de nieuwe media wereld die zich voorbereiden op de zomer. Tussendoor was Frackers zijn site aan het promoten. Een team van babes in miniskirts met een cameraploeg ging opzoek naar mannelijke ijdelheid (genoeg te vinden) en sponsoren.

Michiel Frackers is bekend als de drop-out student die bij grote investeerders geld wist lost te peuteren voor het opzetten van een Internet provider. Hij is de oprichter van Planet.nl, dat uiteindelijk aan KPN werd verkocht en de grootste internet provider werd.

Nu staat Frackers samen met Jort Kelder met zijn poten in de modder om 925people dagelijks te vullen. Op de dag van de lancering had zijn site direct een leuke ‘scoop’, omdat Michiel via Skype 3 Amerikaanse experts interviewde (met 4 mensen zat hij samen in een video Skype conference!) en ze onder andere de uitspraak ontlokte dat Hyves tussen de 100 en 500 miljoen waard is.

Ik interview Michiel Frackers over de achtergrond van 925people.nl en ben benieuwd of er nog meer innovatieve ideeën in het concept zijn gestopt.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel