Home Bedrijven en personen @mauricedehond: GEK van Tesla Model S & SteveJobsSchool

Maurice de Hond

Maurice de Hond heeft 4 kids alleen groot gebracht. Toen hij zijn jongste dochter van 4 na de kleuterschool bracht was er in 30 jaar niets veranderd. Hij heeft zich zich de laatste 2 jaar druk gemaakt om een echte verandering teweeg te brengen en heeft met onderwijs professionals een geweldig nieuwe basisschool gemaakt.

Hij vertelde mij alles over het SteveJobs School concept (SJS) en ik vertelde hem over de Tesla die voor mij autorijden 3.0 symboliseert. Verder interview ik Monique van Zandwijk die op DWDD met kids uitleg gaf over de ervaringen in de afgelopen 6 maanden en Tijl Rood een schrijver/journalist/directeur van de 1e Amsterdamse Steve Jobs school O4

Maurice gaat uit zijn DAK over de Tesla Model S. Hij Baalt als een stekker dat ik het hem heb laten zien want nu is rijden in zijn Toyota Prius BORING

Maurice de hond vertelt hoe het in de afgelopen 2 jaar met het SteveJobs School concept is gegaan nadat hij het 2 jaar geleden in de openbaarheid bracht. Hij laat ook de tools zien die kids hebben om de flexibele school om te gaan.

Monique van Zandwijk is directrice van de Digitalis school zij vertelt haar ervaringen na 7 maanden Steve Jobs school. Waarschuwing: die zijn zo goed dat de andere reguliere school nu vanaf augustus OOK een SJS gaan worden.

In Augustus begint de O4 school in Amsterdam nieuw West met 100 leerlingen. Geheel volgens de idealen van de Steve Jobs School. Tijl Rood is de directeur en heeft een schrijver en journalistieke achtergrond. Hij laat de nieuwe school zien, vertelt zijn achtergrond en de plannen.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel