Home Bedrijven en personen Margriet de Schutter, het leven na een topsportcarrière

margriet de schutter

Margriet de Schutter was 9 jaar topsporter. Als shorttrackster heeft ze veel prijzen gewonnen waaronder 7-voudig Nederlands kampioen op het onderdeel relay en vierde tijdens de World Cup van 2007 in Heerenveen. Na blessureleed besloot ze te stoppen en ontdekte dat de begeleiding na een topsportcarrière een stuk beter kan.

Documentaire Diepgaan voor Vancouver

Ze won met haar script de scenarioprijs van het Noordelijk filmfestival en mocht haar documentaire over het leven na een topsportcarrière gaan maken. De documentaire Diepgaan voor Vancouver werd een succes en won een award in de categorie ‘Olympic Value & Olympic Spirit’ op ’s wereld grootste Film Festival in the field of sports in Milaan. Naar aanleiding van deze documentaire verscheen er ook een boek van haar Stoppen en Doorgaan.

Videoproducties

Na die documentaire bleef ze bezig met haar passie: video maken. Voor haar website extopsporter.nl maakt ze ontzettend leuke filmpjes van (voormalig) topsporters en hun verhalen. Daarnaast verzorgt ze met Crossover Media lezingen, workshops en adviezen aan bedrijven en doet ze uiteraard ook videoproducties.

Interview met Margriet de Schutter

In Digital Transformation praat ik met haar over haar topsportcarrière maar vooral over het leven daarna.

Beluister de hele uitzending van Digital Transformation met naast Margriet de Schutter ook Eimar Boesjes, CEO van Moonshadow Mobile, een big data visualisatie bedrijf in Oregon (VS).

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel